Vælg det rette udstyr til brainstorming

you x ventures Oalh2MojUuk unsplash 840x385 - Vælg det rette udstyr til brainstorming

Brainstorming foregår ikke kun derhjemme, men også konstant og hele tiden på en arbejdsplads. Det er sådan, at de fleste gode idéer opstår.

Med brainstorming kan alle medarbejdere komme ud med deres tanker og idéer. Dog kræver det, at der på kontoret er det helt rette udstyr, når der skal brainstormes.

Med det rigtige udstyr sikrer du, at alle idéer bliver skrevet ned og hørt, så alle medarbejdere til sidst kan summe over idéerne og diskutere, hvad der muligvis kan fungere, og hvad der ikke vil fungere.

Men hvad skal du vælge, og hvad vil være den bedste løsning til din arbejdsplads? Der findes flere forskellige løsninger, når det kommer til tavler. Men en glastavle er et yderst smart valg.

Glastavler er en optimal løsning

En glastavle kan bruges til det samme som et helt almindeligt whiteboard. Det vil altså sige, at du kan skrive på den med whiteboard-tuscher igen og igen, når der er brug for det. Det hjælper med hurtigt at få skrevet alle idéer ned, som dine medarbejdere bidrager med.

Dog er en glastavle mere elegant og moderne fremfor et almindeligt whiteboard. Det er optimalt for dig, der gerne vil have et mere moderne look på kontoret, i mødelokalet eller i et konferencerum.

Derudover finder du glastavler, der fungerer på samme måde som en opslagstavle. Disse kaldes for magnetiske glastavler, hvor du kan sætte nogle magneter og hænge ting op, når der er behov for det. Med en glastavle får du altså en alsidig tavle, der især er perfekt til brainstorming på et kontor. Køb glastavler her.