Skriv for os - Skriv for os

Vi er i fuld gang med at udvide vores team, og vi leder efter nye skribenter til at blive en del af os. Vi bliver lagt ned af så mange nyheder, særligt med bølgen af konsoller, der snart kommer. Vi har brug for din hjælp.

Sådan ansøger du

Tænk på det som en jobansøgning. Alt du skal gøre er at uploade dit nyeste CV og et par eksempler på dit arbejde. Derefter evaluerer vi det hele, og vi vil kontakte dig, hvis du bevæger dig videre mod det næste skridt i ansøgningen.

Anden del af ansøgningen er en skriftlig eksamen, og du kan tage den online eller på vores kontor. Din opgave bliver at skrive en blogtekst på 700 ord, velskrevet, optimeret og med de rigtige tags, om de største nyheder i tech-industrien.

Den tredje og sidste del, hvis du går videre, vil være et interview med iBill’s stifter Mads L. Nielsen.

Hvad du kommer til at skrive om

På nuværende tidspunkt er du sikkert opdateret om de seneste nyheder i teknologiens verden. Nye produkter som UFO concept fra Alienware er blevet introduceret. Den minder om Nintendo Switch, men kommer til at være som en rigtig computer. Du kan bruge den til at surfe på nettet, bruge medieplatforme, spille computerspil og kommunikere.

Du kommer til at skrive om den og så meget mere.

Der er så meget at skrive om lige nu, og vi har brug for din hjælp. Vi er på udkig efter 10 nye skribenter, der kan blive en del af vores team. Vi har allerede modtaget mere end 300 ansøgninger, og vi forventer endnu flere i de kommende uger.