Vælg de rigtige værnemidler

anastasiia chepinska eGjHhmC 3ww unsplash 840x385 - Vælg de rigtige værnemidler

Vi har alle hørt om værnemidler, mundbind, håndsprit, handsker og ansigtsvisir, og vi ved efterhånden også, hvor vigtigt det er at beskytte os selv og andre i at forhindre den smitsomme Corona i at brede sig.

Et godkendt mundbind, som du blandt andet finder et stort udvalg af hos Lomax, hjælper både med at beskytte dig selv men også andre mennesker, som du omgås i løbet af en dag. Det kan være via dit job, når du handler eller når du skal med toget eller bussen.

Vælg et effektivt mundbind

Hos Lomax finder du et bredt udvalg af mundbind i høj kvalitet. Mundbind er en betegnelse for det stykke stof, som beskytter din næse, mund og hage i at optage fremmede bakterier gennem luften, blandt andet Corona virussen.

Du kan få mange forskellige slags mundbind, nogle er fremstillet i stof mens andre, som de fleste af os kender, er de blå og hvide engangsmundbind, som kun må bruges en enkelt gang.

Sørg for hyppig rengøring derhjemme

Det handler ikke kun om at bruge de rigtige værnemidler på det rigtige tidspunkt. Lige så vigtigt som det er at bære mundbind og spritte hænder, er det også vigtigt at gøre hyppigt rent. Det samme gælder en god håndhygiejne. Så en god ide er at vaske hænderne grundigt, hver eneste gang du har været uden for døren.

Lomax.dk forhandler at stort udvalg af mange forskellige slags mundbind til både børn og voksne, handsker i nitril, latex og vinyl, som alle er vigtige værnemidler til at beskytte dig selv og andre for fremmede bakterier.