Tips til at vælge den perfekte festbelysning

pexels аннахристина 11209447 840x385 - Tips til at vælge den perfekte festbelysning

At planlægge en fest kan være tidskrævende. Der er nemlig mange ting, som du skal stå for. En af disse ting er belysningen. Rent faktisk er belysningen ret vigtig lige meget, om der er tale om den ene eller anden type fest.

Belysningen er med til at skabe den rette stemning og atmosfære. Det er derfor vigtigt, at du ender med at vælge den perfekte festlysning. Her finder du flere tips til, hvordan du vælger den rette belysning til din fest.

Skab den rette belysning til din fest

  • Hav ikke for skarpt lys – Lige meget om du er vært for en større eller mindre fest, er det vigtigt, at belysningen er behagelig. Det vil altså sige, at den ikke skal være for skarp. I stedet er det en fordel, hvis du dæmper belysningen. Det gør du ved at sørge for, at du har valgt dæmpbare pærer.
  • Tilføj hyggebelysning – Hyggebelysning er noget af det bedste til en fest. Du kan vælge mellem flere former for hyggelig og dekorativ belysning. Det kan være alt lige fra stearinlys til lyskæder eller noget helt tredje. 
  • Placér LED-strips flere steder – LED strips er det perfekte valg, når du skal holde en fest. Denne type lys kan nemlig bruges et hav af forskellige steder. Ikke nok med at de lyser op, så er de også utroligt festlige.
  • Køb diskolys – Diskolys er endnu et godt valg til en fest – i hvert fald hvis du skal holde en fest med et dansegulv og så videre. Skal du blot holde en mere intim og hyggelig fest, er det nok ikke nødvendigt med diskolys.