Tips til at passe godt på dig selv i sommermånederne

pexels nitin dhumal 46710 840x385 - Tips til at passe godt på dig selv i sommermånederne

I sommermånederne er det vigtigt, at du passer godt på dig selv. Du behøver ikke at sidde indenfor hele tiden, men det er alfa og omega, at du kender til de forskellige gode råd. På den måde kan du passe bedst muligt på din krop, dit hår, dine øjne samt din hud.

Gode råd til beskyttelse mod sommersolen

  • Først og fremmest er det en god idé, at du tager det rette tøj på. Ydermere kan du beskytte dit hår og dine øjne med en solhat samt et par designer solbriller til mænd. Der findes masser af forskellige solhatte og solbriller, du kan vælge mellem.
  • Der er ingen grund til at sidde indenfor hele dagen, når solen står højt på himlen. Dog er det en fordel at være i skyggen mellem kl. 11 og kl. 15. På dette tidspunkt er solen nemlig stærkest. Og heldigvis kan du stadigvæk nyde det dejlige vejr selvom, at du sidder i skyggen.
  • Derudover bør du sørge for, at du altid smører din krop ind i solcreme. Det er en god idé at købe en bredspektret solcreme. Sådan en solcreme beskytter både mod UVB- samt UVA-stråler. Husk at du bør smøre hele din krop ind i solcreme og ikke kun få steder.

Med disse gode råd kan du beskytte dig selv på den mest optimale måde i sommermånederne. Derudover giver det dig mulighed for at nyde solen uden, at du ender med at blive rød eller solskoldet.