Til dig der har brug for en ny firmabil

popescu andrei alexandru KQjBXXPRsYM unsplash 840x385 - Til dig der har brug for en ny firmabil

Erhvervsleasing er en smart løsning til dig der har brug for en ny smart bil i din virksomhed, og overvejer du leasing af firmabil i din virksomhed, så bør du læse med her i artiklen. Leasing af en ny bil er smart, og den primære grund til dette er, at du nemt slipper for at binde en stor kapital i en ny smart bil. 

 

Firmabil eller privatbil?

Overvejer du om du skal lease en firmabil eller om du blot skal bruge en privatbil i dit firma, så er der visse ting der er værd at overveje, før du tager den endelige beslutning. Når det står mellem valget af privat og at lease en firmabil, og hvilken løsning der er den bedste i din situation, kommer helt an på din situation. Som udgangspunkt er leasing af en firmabil den bedste løsning, hvis du som ansat bruger bilen i forbindelse med privatkørsel. 

 

Derfor skal du lease

Der er som sagt mange gode fordele forbundet ved at lease en firmabil. Du har for eksempel mulighed for at løfte momsen, hvis bilen altså kun bruges i forbindelse med erhvervskørsel. Vælger du at lease en firmabil indeholder mange leasingaftaler endda også en lang række af gode fordele, blandt andet brændstofrabatter, forsikring, fast månedlig budget og service. 

 

Lyder leasing af en ny firmabil til at kunne være en relevant måde at få en ny bil på for dig, så besøg fleggaard-leasing.dk allerede i dag, for at høre nærmere.