Søger du erhvervsleasing?

sangga rima roman selia rDH2ND9Ajjo unsplash 840x385 - Søger du erhvervsleasing?

Har du brug for en ekstra firmabil, og ønsker du på samme tid at mindske belastningen af likviditet i din virksomhed? Så er erhvervsleasing måske noget for dig. Vælger du at lease en bil hos Fleggaard Leasing, får du, udover at lease en god bil, en aftale, som dækker over en række af gode fordele.

Fordelene inkluderer blandt andet service, vejhjælp, dækaftale og glasforsikring. Glasforsikring dækker, hvis du eksempelvis skulle være uheldig, at forruden går i stykker, når du er ude at køre. Du får også en erstatningsbil, hvis den bil du leaser, på en eller anden måde skulle gå i stykker, eller hvis der skulle opstå problemer med den.

Med andre ord så behøver du ikke at bekymre dig, hvis du leaser en bil hos Fleggaard Leasing. For med en fast månedlig ydelse påtager Fleggaard Leasing sig alle omkostninger lige fra service på bilen til al vedligeholdelse i hele din kontraktperiode.

Operationel eller financiel leasingaftale

Uanset om du vil lease med en fast- eller variabel rente, så er det en mulighed hos Fleggaard Leasing. Her bliver du tilbudt en enten operationel- eller en financiel leasingaftale på din leasingbil, og hvilken aftale du ender med at vælge, er helt op til dig og dine behov.

Mange vælger at lave en financiel aftale, når de leaser en firmabil hos Fleggaard Leasing. Her står du dog selv for at vedligeholde bilen i leasingperioden. Det er dog en mulighed at vælge nogle produkter til din aftale – for eksempel dæk, vejhjælp og forsikring.