Skab en rød tråd på tværs af virksomheden

linkedin sales navigator UK1N66KUkMk unsplash 840x385 - Skab en rød tråd på tværs af virksomheden

Der er mange måder, hvorpå du kan skabe en gennemgående linje i din virksomhed. Det gælder både på tekniske og samarbejdsmæssige niveauer, hvor diverse programmer og intranet kan bruges til at højne vidensdeling og team-følelsen – men derudover så kan den røde tråd også findes i den påklædning, medarbejderne bærer. 

Giv kunderne et godt førstehåndsindtryk

Én ting er, at medarbejderne har følelsen af at høre til på arbejdspladsen – men noget andet er, at kunderne får samme gode oplevelse, når de træder ind på kontoret eller i butikken. En måde at give kunder eller venner af huset en fornemmelse af, at virksomheden er præsentabel, er ved at sørge for uniformer eller arbejdstøj til de sælgere og kundeansvarlige, der håndterer kontakten. Brandet ID Identity, hvor du tilmed kan få firmaets logo på, giver et enkelt og professionelt udtryk.

ID Identity kan tilpasses med logo, så butikkens, restaurantens eller showroomets personale er tydelig for gæsten. På den måde slipper I samtidig for oplevelser, hvor kunder er i tvivl om, hvem de skal henvende sig til. Udvalget af ID hos Timetex.dk tæller blandet andet t-shirts, skjorter, langærmede bluser og poloer – både til mænd og kvinder.

Vigtigheden af komfortabelt arbejdstøj

Sker arbejdet i et høj tempo eller i mange timer om dagen, er det vigtigt, at arbejdstøjet og uniformen er komfortabel for medarbejderne. Der er ikke noget værre, end en skjorte der skaver, eller arbejdssko der klemmer. Ved at vælge arbjedstøj, der er af ordentlig kvalitet, er det samtidig med til at højde arbejdsglæden og dermed også effektiviteten i virksomheden.