Sjove spion- og overvågningskameraer

smart SlnUDP 6nFI unsplash 840x385 - Sjove spion- og overvågningskameraer

Der findes et væld af gadgets eller spionudstyr, som kan bruges til at optage forskellige situationer. Det kan være alt lige fra, at se hvad kæledyret egentlig laver, når du ikke er hjemme til, at du skal optage dit faldskærmsudspring.

Uanset hvad formålet er, kan du finde mange sjove dagligdagsting, så du kan spionere og optage i bedste agentstil.

Kuglepen med kamera

Alle kender en kuglepen med kamera fra diverse agentfilm. Men vidste du, at det er muligt for alle at købe sådan en? Kuglepennen ligner en helt almindelig kuglepen. Det særlige ved den er, at den indeholder et skjult kamera. Med kuglepennen i hånden er du i stand til at tage billeder og optage farvevideoer samt lyd.

Hold øje med dit barn

Små børn kan være nogle værre ballademagere, når de eksempelvis skal sove. Men hvad laver de egentligt? Det kan du få svar på ved at have et diskret kamera på børneværelset, der er designet som en gul and.

Den gule and er forsynet med både et indbygget kamera og Wi-Fi. Således kan du via din smartphone eller computer hele tiden klan følge med i, hvad der sker på børneværelset.

Optag, når du dykker

En tur under vand med en dykkermaske byder på mange spændende oplevelser. Med en dykkermaske med et kamera kan du forevige oplevelsen ved at filme eller tage billeder, mens du svømmer rundt under vandet. Efterfølgende kan du vise billeder og videoer til familie og venner på din computer.