Sidder du godt, når du er på arbejde?

pexels olia danilevich 4974914 840x385 - Sidder du godt, når du er på arbejde?

Et godt hæve-/sænkebord er alfa og omega særlig til dig, som påskønner en ikke statisk siddefunktion, når du skal arbejde.

Sidder du ned i dit job, ofte flere timer ad gangen, så kan en statisk siddestilling hurtigt medvirke til, at du oplever at have ondt i nakke, skuldre og ryg. Men med et smart hæve-/sænkebord har du god mulighed for at justere måden, hvordan arbejder du både kan sidde ned og ligeledes stå op.

Med et hæve-/sænkebord har du selvfølgelig mulighed for at sidde ned foran din computer, men du har ligeledes mulighed for at stille dig op, når du har brug for det. Det betyder alt i alt, at du ikke længere bare har en stillesiddende dag, men rent faktisk har mulighed for at lave om på din kropsholdning, endda på en simpel og meget nem måde.

Stort udvalg af forskellige hæve-/sænkeborde

Hos Kontorspecialisten kan du finde et stort udvalg af hæve-/sænkeborde. De findes også i mange forskellige materialer for eksempel linoleum, laminat, finér og det helt nye nano-laminat.

Uanset om du er ude efter et bord til din arbejdsplads derhjemme, eller om det er til din arbejdsplads et andet sted, så er et hæve-/sænkebord helt ideel til dig, som gerne vil variere arbejdsstillingen flere gange i løbet af din arbejdsdag.

Enkle bord i et stilrent design

Selvom dit bord er et arbejdsredskab, må det gerne se godt ud. Vælger du et bord fra Kontorspecialisten, kan du forvente en god komfort og på samme tid et bord, som vil tage sig flot ud i lokalet.