Sådan sikrer du dit hjem med Smart Home-produkter

thomas kolnowski  CyM94V3Ydc unsplash 840x385 - Sådan sikrer du dit hjem med Smart Home-produkter

Vi vil alle sammen gerne føle os trygge og sikre i vores hjem uanset, om vi er hjemme eller ej. Takket være teknologi, såsom Smart Home-teknologi, kan du sørge for at optimere dit hjem, så det er sikkert og trygt uden at betale en bondegård for det.

Føl dig mere tryg med overvågning

Med et WiFi-kamera kan du føle dig mere tryg i dit eget hjem, da du hurtigt kan tjekke, at alt er, som det skal være. Det gælder både, når du er derhjemme eller, når du er væk på ferie eller på arbejde. Herved kan du nemlig overvåge dit hjem direkte fra din mobiltelefon. Du kan desuden gemme alle optagelserne, hvis du ønsker det.

Flere WiFi-kameraer har desuden bevægelsessensorer, der registrerer bevægelser både indenfor og udenfor. Registreres der en bevægelse, vil du få besked om dette.

Få besked i forbindelse med vandskaber eller røg

Er du bekymret for, om der pludselig er en masse vand i kælderen, er det værd at investere i en WiFi-vandsensor. Den kan monteres i det rum, du er nervøs for, at der kommer en vandskade i. Hvis sensoren registrerer vand, vil du blive advaret om det. Dette gælder også for WiFi-røgalarmer.

Hold ubudne gæster ude med WiFi-stikkontakter

Sidst men ikke mindst kan du med hjælp fra WiFi-stikkontakter holde ubudne gæster ude af dit hjem. Du kan nemlig indstille lyset til at tænde og slukke på forskellige tidspunkter. Det kan du ligeledes gøre med dit fjernsyn eller en radio. På den måde virker det som om, at der er nogen hjemme. Læs mere hos Smartery – eksperter i Smart Hjem-teknologi.