Sådan kommer du godt fra start med dit firma

unnamed 14 - Sådan kommer du godt fra start med dit firma

Har du længe tænkt på, at du gerne vil være selvstændig? Det er naturligvis også rart at være chefen, da det derved er dig, der bestemmer og tager alle beslutningerne. Der er mange ting, du skal have styr på i forbindelse med at starte dit eget firma. Her kan du læse mere om de vigtigste ting. Alt herunder gælder uanset, om du vil starte en tømrervirksomhed, et rengøringsfirma, et konsulentfirma eller et helt fjerde firma. 

Få først et CVR-nummer

Det første, du skal gøre, er at få fat i et CVR-nummer til dit firma. Det er noget, som alle danske virksomheder skal have, hvis firmaet omsætter for over 50.000 kroner. Det er ikke svært at få et CVR-nummer. Du skal blot registrere dit firma i Det centrale virksomhedsregister, så får du det helt automatisk. 

Anskaf en erhvervskonto

Når du har eget firma, forlanger alle banker, at du skal have en erhvervskonto. Du skal typisk betale et oprettelsesgebyr, og derefter skal du betale gebyrer hver måned for at have erhvervskontoen. Du skal derfor have denne udgift med i dit budget, når du skal starte dit firma op. 

Nå ud til dine kunder med en hjemmeside

De fleste firmaer har brug for en hjemmeside for at nå ud til kunderne. Det er værd at investere i en hjemmeside med et professionelt design samt tekster, der taler til kunderne på bedste vis. Der er mange, som tilbyder at lave hjemmesider, så du kan nemt finde hjælp til dette.  

Mobilt bredbånd til erhverv kan være en fordel

Er du meget på farten med dit firma? Så bør du overveje at få mobilt bredbånd erhverv.