Sådan kan du være med til at hjælpe miljøet

pexels porapak apichodilok 346885 840x385 - Sådan kan du være med til at hjælpe miljøet

I dag bliver ordene bæredygtighed og miljøvenlig ofte brugt. Og det er der en helt særlig grund til. Det er nemlig vigtigt, at vi alle sammen er med til at passe godt på miljøet. Men det betyder ikke, at det er nemt. 

For hvad kan du som enkeltperson gøre, der gavner miljøet? Rent faktisk kan du selv gøre en hel masse. Du kan blot starte i det små og herefter tilføje flere og flere ting på din liste.

Tips til at skåne miljøet

 

  • Genbrug: Genbrug så meget som du overhovedet kan. Desuden er det også vigtigt, at du sorterer dit affald.
  • Undgå plastikflasker: Du bør aldrig købe flaskevand, når du er på farten. I stedet kan du tage vand med hjemmefra i en drikkedunk
  • Tag en mulepose med dig: Ikke nok med at plastikposer er dyre, så er de heller ikke gode for miljøet. Du kan tage muleposer med tryk med dig rundt, hvilket både er til gavn for din pengepung samt miljøet.
  • Brug termokopper: I stedet for at tage imod en kop kaffe fra en café, kan du have en termokop med dig rundt. På den måde kan du stadig købe kaffe uden at bruge plastikkopper.
  • Køb ikke gavepapir: Der er ingen grund til at pakke gaver ind i gavepapir, da du blot kan genbruge aviser til dette formål. Har du ikke nogen aviser, kan du ligeledes bruge stof.

 

Undgå at udskrive dokumenter:

I dag behøver du ikke særlig tit fysiske dokumenter. Derfor kan du undgå at udskrive dokumenter hele tiden.