Rygning på arbejdspladsen – hvordan er reglerne?

pexels andrew neel 2312369 840x385 - Rygning på arbejdspladsen - hvordan er reglerne?

Aldrig har e-cigaretter været så populære som de er lige nu, så har du planer om at hoppe med på e-cigaret moden, så skal du klik her. E-cigaretter består af tre dele, et batteri som sørger for at varme væsken op, en væskebeholder til din e-væske, og til sidst en coil som også kaldes for en brænder, som sørger for at væsken opvarmes, så den kan blive til damp.

Leder du efter et sted med et stort udvalg af e-cigaretter, og alt det der følger med, så bør du se dig lidt om i Elekcigs store udvalg. Her kan du finde e-cigaretter, fra nogle af de største brands indenfor damp, nemlig Vaporesso, JoyeTech, Hangsen og Eleaf, som alle skaber produkter af meget høj kvalitet.

Som med alt andet findes der også regler, når det handler om at dampe. Ikke mindst på arbejdspladsen, hvor det længe har været forbudt at ryge indenfor. Det samme gælder e-cigaretter, for her er det heller ikke alle steder, der ser positivt på den nye måde at ryge på.

Visse typer af arbejdspladser, for eksempel institutioner, skoler, offentlige transportmidler og opholdssteder for børn og unge under 18 år, forbyder derfor e-cigaretter på lige fod med de almindelige cigaretter med tobak.

 

Hjælpsomt personale hos Elekcig

Det er ikke altid nemt at finde rundt i alle de mange muligheder der er hos Elekcig. Så derfor kan du altid få råd og vejledning online, når du henvender dig til det meget hjælpsomme personale hos Elekcig. Her kan personalet nemt guide dig i hvordan du kommer bedst fra start, samt rådgive dig i hvilke produkter, du skal starte med.