Power Bi – er det relevant for din virksomhed?

christina wocintechchat com F75IfIWSqRY unsplash 840x385 - Power Bi – er det relevant for din virksomhed?

Ethvert forretningsmarked er unikt og har sine egne komplikationer og udfordringer. Kunder er forskellige med klart definerede budgetter, planer og mål. Derfor anvender virksomheder forskellige salgs- og markedsføringsmetoder til at tilbyde tjenester og produkter.

I enhver virksomhed genererer systemer en lang række data. Virksomheder analyserer disse data og tager ofte beslutninger på den baggrund. Hele denne proces kaldes Business Intelligence. Det er helt tydeligt, at virksomheders succes er afhængig af disse beslutninger.

BI er en stadigt voksende teknologi, der er en del af alle virksomheder over hele verden. BI-tjenester er vidt forskellige, og virksomheder udnytter potentialet i denne teknologi. En sådan teknologi er eksempelvis Microsoft Power Bi, der hjælper en virksomhed med at tage forretningsbeslutninger.

Gode grunde til at bruge Power Bi
Hvordan ved du, om Microsoft Power Bi er det rigtige for din virksomhed? Her er 6 grunde til at vælge Power Bi fra Microsoft.

  • En hurtig start: Du kan hurtigt komme i gang, da opsætningen er ukompliceret.
  • Strømlinede processer: I stedet for at e-maile store filer eller lægge dem op på et delt drev, kan alle rapporter uploades til Power Bi. Alle data opdateres herefter, når det underliggende datasæt opdateres.
  • Information i realtid: Alt opdateres i realtid, når data bliver opdateret eller lignende. Dette giver en virksomhed mulighed for konstant at følge med uden forsinkelser.
  • Indlæse data hurtigt og simpelt i alt lige fra Excel til SAP, Oracle, AX m.m.
  • Transformering af data ligesom fra Excel.
  • Visualisere virksomhedens data på en brugervenlig og overskuelig måde i form af en rapport eller et dashboard.