Penge at spare ved at udskifte til LED pærer

michael fousert HqdxBEvHlvg unsplash 840x385 - Penge at spare ved at udskifte til LED pærer

Du kan spare mange penge ved at udskifte til LED pærer, samtidig med at du ikke skal skifte dine pærer så ofte, som du skal med andre pærer. Derudover lever LED pærer ovenikøbet op til 15 gange længere end for eksempel glødepærer.

Derfor skal du vælge LED pærer

Ved at vælge LED pærer kommer du til at spare mange penge på sigt. LED bruger langt mindre energi end glødepærer og halogenpærer, og derfor er strømbesparelsen allerede en realitet. Ved at skifte de traditionelle pærer ud med LED pærer slipper du samtidig også for at udskifte dine pærer så ofte, da LED lever op til 15 gange længere end andre sparepærer.

Lyset bliver derfor meget bedre, og indeklimaet bliver langt mere behageligt, da LED ikke producerer den samme varme som for eksempel halogenpærer og glødepærer.

Når du skal skifte til LED pærer

Når du skal skifte dine gamle pærer ud med LED pærer, er der nogle ting, der er værd at holde øje med:

  • De nye måleenheder – Watt i stedet for Lumen (lm)
  • Har du behov for at lyset kan dæmpes?
  • Forskellen på varmt og koldt lys

Tjek først hvor mange watt dine gamle pærer er på og vælg derefter en ny pære med lumen, der svarer til det samme. Hvis du for eksempel har en gammel 60 watt glødepære og vil skifte til en ny LED pære, så skal du vælge en pære med 800 lumen.

Hos Ledproff.dk kan du finde LED pærer til hele din bolig – både til indendørs og udendørs. Køb online her og udskift dine gamle pærer med mere energibesparende modeller.