Opgrader din trætte opslagstavle

absolutvision 82TpEld0 e4 unsplash 840x385 - Opgrader din trætte opslagstavle

På mange kontorer rundt omkring i landet kan man finde en gammel og træt opslagstavle af kork. Den hænger på væggen med flossede stykker af papir gennemhullet af farvede tegnestifter, der sidder som røde bumser på en kind. Den er smart og vejer ikke det store, men den minder også om pedellens kontor i skolens kælder. Få dig i stedet en ny og lækker tavle af glas. Der er nemlig mange fordele ved glastavler .

Nemme at holde rene

Hvis du først spilder kaffe og ad din korktavle, får du det aldrig af igen. Pletten vil sidde som et mærke til evig tid, lige meget, hvor meget man skrubber. Det problem får du ikke med en glastavle. Den blanke overflade gør den nem at holde ren hele dagen igennem. Ja, faktisk er den så nem, at det er en hel fornøjelse at vaske tavlen ren med en klud.

Tjener flere formål.

Glastavlen er fantastisk, fordi du ikke behøver at begrænse dig til et enkelt formål. Når du bliver ramt af en god idé – eller en pludselig tanke til den forestående julefrokost – kan du hurtigt gribe en tusch og skrive din tanke på tavlen.

Derudover får du også opslagsdelen, du måske ville savne fra korkvæggen. De fleste glastavler på markedet er magnetiske, og med den rette magnet kan du nemt holde op til flere papirer fast. Helt uden at efterlade huller fra en tegnestift.

Æstetisk at kigge på

Selvom den store, brune, firkantede dartskive af en korkplade er smart, er den desværre ikke pyntende på et moderne kontor. En glastavle derimod kan altid stå blank og ren. Du kan endda få den i mange farver, hvorfor det også er en oplagt mulighed, for at få lidt farver ind på det ellers meget hvide kontor.