Lederudvikling – hvordan?

pexels fauxels 3184405 840x385 - Lederudvikling – hvordan?

At blive og være en god leder er hårdt arbejde og kræver et stort engagement. Langt de fleste af de nødvendige egenskaber, der skal til for at blive en god leder, kan i mange tilfælde tillæres, udvikles og forbedre gennem hele din karriere – og med de rette mennesker til at guide dig vil du opdage, at du samtidig bliver klogere på dig selv undervejs.

Lær af dine kollegaer med fagfæller

I langt de fleste brancher er netværket en stor ressource. Det er et sted hvor man kan få inspiration, få input om nyt i branchen og ikke mindst lærer af dine kollegaer. Så hvorfor ikke række ud og få dine fagfællers erfaringer og oplevelser med ledelse. Mange gange findes der fora, som udelukkende handler om at dele netop de erfaringer i et fællesskab for ledere.

Vil du gerne udvide dit netværk, findes der mange platforme, som blandt andet LinkedIn og Facebook, hvor du kan netværke med andre, der har samme kompetencer og interesser som dig selv.

Et godt sted at starte kan blandt andet være hos Stifinder, som faciliterer leder- og udviklingskurser for erfarne såvel som nye ledere. På Stifinders Facebook kan du følge med i netværket og få besked, når der er nye arrangementer. På samme måde kan du blive klogere her: Stifinder Kursus LinkedIn.

Leder- og selvudvikling med Stifinder

Stifinder er en virksomhed, der faciliterer effektfulde workshop, lederuddannelser og kurser, som tager udgangspunkt i dig som person – du vil derfor opleve stor selvindsigt og -udvikling undervejs i programmet. Nogle vigtige keywords i Stifindersammenhæng er High Performance, værdibaseret udvikling og egne ressourcer.

Hvis du som så mange andre har brug for at læse nærmere, høre om andres erfaringer og oplevelser, så er der rig mulighed for det på Trustpilot for Stifinder Kursus.

Vil du også gerne læse mere om, hvordan andre har oplevet kurset, så kan du gøre det lige her, hvor du kan læse en beretning om Stifinder Kursus her.