Lederkursus til den ambitiøse leder

photo of woman wearing eyeglasses 3184405 840x385 - Lederkursus til den ambitiøse leder

Når du er leder i en virksomhed eller i en organisation, kan det nogle gange være svært at finde tid i kalenderen til et nyt lederkursus. Derfor skal det kursus du vælger være så effektivt og brugbart som overhovedet muligt.

Stifinder har hjulpet over 2000 ledere

Hos Stifinder har man hjulpet over 2.000 ledere og specialister fra mere end 750 virksomheder med at udvikle deres ledelseskompetencer. Stifinder har erfaring med ledelses udvikling på topniveau, hvor en af kernekompetencerne er at sætte og realisere ambitiøse mål.

 

Stifinder har udviklet et lederkursus, som direkte henvender sig til de erfarne ledere, der ønsker at løfte deres ledelsesstil til et nyt niveau.

Stifinderprogrammet som de har udviklet, er baseret på transformative læring. Dette er en proces, der bliver brugt i at få personlige lederskab programmer. Under kursets forløb vil du udvikle dine kompetencer indefra og derved få dine kernekompetencer frem til overfladen.

Leder du derfor efter et ambitiøst lederkursus. Vil du gennem stifinderprogrammet blandt andet lære at videreudvikle og styrke din ledelsesidentitet, bliver du i stand til at gennemføre transformationer i din organisation. Du bliver desuden i stand til at udvikle en personlig vision for din ledelse. Samt kunne opnå et større daglig overblik som dermed kan reducere stress for dig selv, såvel som dine kolleger.

Er du interesseret i mere viden om Stifinderens lederkursus, kan du melde dig til et af deres gratis infomøder. Her vil du blive præsenteret for tankerne, som gik forud for kursets udvikling. Du vil også kunne få svar på nogle individuelle spørgsmål, som du må have angående kurset. Andre relevante informationer om kurset kan du finde på Stifinder.com