Hold mørkefest med funky lys

pexels ekaterina bolovtsova 5956937 840x385 - Hold mørkefest med funky lys

En god fest er ikke bare lidt lækker musik og chips med Holiday-dip. En god fest kræver, at hele oplevelsen er gennemtænkt og gjort til fulde. Her mener jeg naturligvis ikke, at man skal ud og investere i den store hoppeborg, en afdanket p3-dj og en røgmaskine, men hvis du gerne vil holde en god fest – nej, en fantastisk fest – ja, så kræver det, at man lægger sig i selen på vegne af sine gæster. Heldigvis er der mange greb, man kan tage fat i. Det kunne for eksempel være, at man tænker kreativt med lyssætningen. En sjov lyssætning kan kræve, at man slukker alt andet lys til festen.

 

Leg med LED

Farvet LED lys er gaven, der bliver ved med at give, da man kan bruge det funky lys på et hav af forskellige metoder. Du kan købe små LED spots, som du kan sætte under bunden på flaskerne i baren, så flaskerne lyser indholdet op fra bunden i bedste natklub stil.

 

Du kan også købe et par ruller LED bånd, og lyse festen op i alle de farver, du ønsker. Brug dem til at sætte under dine skabe, på siden af bordene eller lav vejledende lys til toilettet for dine stiveste gæster.

 

Discokuglen

Hvad nogle måske vil tænke som et lidt træt 80’er fænomen lever i bedste velgående: Discokuglen! Sæt liv til festen ved at skrue op for hastigheden den drejer i, eller læg et tæppe af romantik over dansegulvet med langsomme rotationer og Michael Bublé i højtalerne.

 

Levende lys

Hvem siger, at fest er lig trampermusik og sure shots? En fest kan også være af en mere intim karakter, og her passer levende lys perfekt. Sæt de små fakler op i hele huset og se dine gæster få barnligt julelys i øjnene.