Har I styr på indeklimaet i jeres virksomhed?

annie spratt wgivdx9dBdQ unsplash 840x385 - Har I styr på indeklimaet i jeres virksomhed?

For rigtig mange medarbejdere er et godt indeklima afgørende for at kunne trives på arbejdspladsen. Det har en stor betydning, at man kan føle sig tilpas, og at der hverken bliver for varmt og tørt eller koldt og fugtigt. Hos Eurofins Miljø & Luft kan du læse mere om indeklima.  

Mere end 20 års viden og ekspertise

Hos Eurofins Miljø Luft har de mere end 20 års erfaring med måling og test af indeklimaet, og de har hjulpet mere end 300 virksomheder med at opnå et bedre indeklima. En vurdering af indeklimaet kan nemlig være en kompliceret udfordring, da der er rigtig mange faktorer, der spiller ind. Det er derfor vigtigt at søge rådgivning og viden hos nogle, der har erfaring med at løse komplicerede udfordringer, når det kommer til indeklimaet.

Luft er afgørende for godt indeklima

Nogle af de ting Eurofins Miljø Luft kigger på, når de vurderer og tester et indeklima, er blandt andet, hvilket materiale og hvilken beklædning, bygningen består af. Herefter er det altid vigtigt at vurdere aktivitetsniveauet i de enkelte rum og generelt i hele bygningen, da det kan have stor betydning for, hvordan man opnår det bedst mulige indeklima. Den vigtigste faktor i de fleste tilfælde er dog luften. Det gælder luftkvaliteten, som bliver påvirket af lufttemperaturen samt lufthastigheden, altså hvor hurtigt og hvor ofte luften bliver udskiftet i et rum. Dette har nemlig stor betydning for, hvor høj eller lav lufttemperaturen kan blive i et rum, og derfor hvordan luftkvaliteten er. Læs mere på eurofinsmiljoluft.dk.