Har du styr på skjorten til Casual Friday?

icons8 team m0oSTE MjsI unsplash 840x385 - Har du styr på skjorten til Casual Friday?

Har du svært ved at finde nye skjorter, der sidder godt og er i god kvalitet? Tro det eller ej, så finder du det hos BARONS. Prøv Oxford skjorter i den bedste kvalitet – mere simpelt bliver det ikke!

Klassiske skjorter der holder

Er du en ægte businessman, der hver morgen klæder sig i en enkel, pæn skjorte, som både er klassisk og stråler af høje ambitioner? I så fald har du sikkert allerede prøvet forskellige brands, der har skjorter, og du har sikkert også prøvet flere, der ikke har siddet optimalt, eller som har været slidt efter få gange i vaskemaskinen. Det slipper du for med skjorter fra BARONS! I stedet for at lancere et væld af skjorter i forskellige designs, så har de valgt at have enkelte modeller, hvor hver detalje er vendt og drejet. Det betyder, at når du vælger en skjorte fra BARONS, så kan du være helt og aldeles sikker på, at det er høj kvalitet, du iklæder dig hver eneste morgen.

The Founder

BARONS har enkelte skjortemodeller at vælge mellem, heriblandt Oxford skjorter, som kaldes The Founder. De fås i de klassiske farver, som ses på næsten ethvert kontor, nemlig hvid, lyseblå og en kombination af de to farver i striber. BARONS beskriver den som den mest ikoniske skjorte overhovedet, som er perfekt til Casual Friday, og der er selvfølgelig tænkt på, at mænd ikke har samme størrelse, hvorfor du kan vælge mellem flere pasformer. Er du vild med høj kvalitet, som du kan bruge igen og igen, og hvor komforten er helt i top, så er der ingen tvivl om, at du skal tage et smut forbi BARONS’ webshop.