Har du en virksomhed, der ordner haver? Find den rigtige kabeltromle

daniel watson 8vBpYpTGo90 unsplash e1582803122301 - Har du en virksomhed, der ordner haver? Find den rigtige kabeltromle

Uanset om det er en elektrisk plæneklipper eller elektriske hækkeklipper, kræver mange elektriske haveapparater den rigtige forlængerledning for at fungere.

Men hvilken forlængerledning eller kabeltromle er velegnet til haver og udendørs brug. Her kan du læse mere om, hvordan du finder den perfekte kabeltromle til haven, så dig og dine medarbejdere kan mestre havearbejdet uden frustration.

Sådan vælger du den rette kabeltromle

Før du køber en kabeltromle til dit havearbejde, skal du altid huske på følgende fire ting:

  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal kablet altid være synligt på græsplænen. Til dette skal kabeltromlen og selve kablet helst have en farve (andet end grøn), hvilket eksempelvis kan være rød eller sort.
  • I haven kommer kabler i kontakt med fugt m.m., hvorfor kablet skal kunne anvendes udenfor uden problemer. Det kan være med hjælp fra noget beskyttelse eller lignende.
  • Arbejder dig og dine medarbejdere i meget kolde temperaturer, er det vigtigt at kablet i kabeltromlen kan klare de lavere temperaturer. Der findes flere kabler, som kan klare temperaturer helt ned til mange minusgrader.
  • Kablet skal være den helt rette længde til dig og dine medarbejderes behov. Der er ingen grund til at købe en kabeltromle, hvor kablet slet ikke kan opfylde det, som I har brug for.

At finde frem til den rigtige kabeltromle til din virksomhed er vigtigt, hvis dig og dine medarbejdere ofte står og skal bruge apparater udenfor, der kræver strøm. Dette kan naturligvis også være nødvendigt inden for, hvis der ikke er en stikkontakt tæt på.