Har du brug for en metaldetektor?

fer troulik z9 01IfO2g8 unsplash 840x385 - Har du brug for en metaldetektor?

Har du en virksomhed, hvor der er brug for at identificere forskellige metaller på et bestemt område, så har du sikkert også brug for et måleinstrument såsom en metaldetektor. Særligt inden for fødevareproduktion, kan der være mange udfordringer, fordi mange produkter for eksempel fersk kød, naturligt vil afgive et højt signal ved metaldetektering. 

Hvad er en metaldetektor?

En metaldetektor er et måleinstrument, der er i stand til at identificere forskellige metalværdier, ved hjælp af elektromagnetisk induktion. Metaldetektoren er i stand til at udføre en bestemt opgave meget hurtigt og meget præcist. 

 

Leder du efter en metaldetektor i høj kvalitet online, så bør du tjekke udvalget hos Multicheck.dk. Blandt de mange forskellige metaldetektorer, finder du metaldetektorer som overstiger selv de strengeste standarder, det gælder metaldetektorerne MS21, THS/GMS21, THS/G21E, THS/FFV21 og THS/21E-3F fra CEIA. 

 

Stort udvalg af forskellige produkter

Men udover et stort udvalg af metaldetektorer, så finder du også mange andre produkter, som kan anvendes i den daglige produktion i virksomheden. Du kan eksempelvis også finde forskellige vægte fra førende producenter, samt testpinde som er med til at sikre sporbarheden i produkterne. Men også lodder og vægtloddder, som anvendes når der er brug for at lave en helt præcis og nøjagtig vægtmåling, af de forskellige produkter. 

 

Når du skal bruge en metaldetektor og finde en der passer til dit behov, så bør du undersøge markedet grundigt. Det er også en god ide at sætte dig godt ind i, hvad metaldetektoren præcist skal bruges til. På den måde kan du altid stille de rigtige spørgsmål, så du kan få den metaldetektor der passer bedst i din virksomheds behov.