Giv dine vægge et friskt pust med disse idéer

newposter wall finelittleday 1 800x385 - Giv dine vægge et friskt pust med disse idéer

Leder du efter gode idéer til at give dine vægge et friskt pust? Tomme vægge er fyldt med uendelige muligheder, så du kan frit vælge, hvad du mener passer bedst ind i dit hjem.

En stilfuld vægdekoration kan få et hus til at føles som et hjem. Og det er vigtigt, at du ender med et hjem, der har den helt rette stemning og atmosfære. Her finder du flere gode idéer til, hvordan du kan pynte dine vægge på bedste vis.

Lav en billedvæg

Hvis du foretrækker noget mere personligt, er det oplagt at lave en billedvæg. En billedvæg kan bestå af billeder af dine børn, dine søskende, dine forældre, dig selv og din partner m.m.

Når du laver en billedvæg, er det en fordel at vælge billeder i forskellige størrelser samt forskellige typer af rammer. På den måde kan du nemlig lave en elegant og stilren væg med alle dine yndlingsbilleder.

Pynt væggen med et verdenskort

Elsker du at rejse, og ved du ikke noget bedre end at opleve nye kulturer? Så bør du pynte en af dine vægge med et stort verdenskort. Du finder verdenskort i en del stilarter, hvorfor du kan vælge den variant, der bedst komplementerer din indretning.

Dekorér dine vægge med spændende plakater

En plakat er endnu en god mulighed, hvis du vil dekorere dine tomme vægge. Du kan vælge plakater i farverige farver eller neutrale farver med et hav af forskellige motiver. Derfor kan du være sikker på, at der vil være en eller flere plakater, som falder netop i din smag.