Fragt dit gods til alle steder i verden

gods 638x385 - Fragt dit gods til alle steder i verden

Har du noget gods, du skal have fragtet til et eller andet sted i verden, har du mulighed for at vælge mellem en del fragtmuligheder. Kort sagt så kan du vælge den fragtløsning, der passer bedst til dig og det gods, som du skal have transporteret fra A til B. 

Herunder bliver de forskellige fragtmuligheder beskrevet således, at du kan træffe det mest optimale valg: Søfragt og luftfragt. 

Bliv klogere på både søfragt og luftfragt

Som navnet på de to fragtmuligheder hentyder til, så er der forskel på søfragt og luftfragt. Ved søfragt foregår fragten af godset på havet med hjælp fra container transport, mens luftfragt er, når godset bliver fragtet i luften. Tiden og dit budget er formentligt nok det, der bør være de overvejende faktorer i forhold til dit valg af transportform. 

Søfragt: Søfragt er en langsommere, men en mere miljøvenlig måde at transportere gods på. 

Luftfragt: Luftfragt går hurtigere end søfragt, men er til gengæld ikke særligt miljøvenligt.

Du skal altså også have in mente, om du ønsker at være miljøvenlig, når du får transporteret dit gods. Men det kræver naturligvis, at du har god tid til at få fragtet godset fra det ene sted til det andet, da søfragt tager længere tid.

Sidst men ikke mindst skal du tage et kig på dit budget til fragtomkostninger i forhold til både søfragt og luftfragt. Prisen regnes ud alt efter, hvad godset vejer, hvilken rute der skal benyttes samt andre faktorer.