Få styr på ledningerne med en kabelgennemføring

convertkit YrdSQ 1gYRE unsplash 840x385 - Få styr på ledningerne med en kabelgennemføring

Overvejer du at bygge om? Skal møblerne omrokeres på kontoret eller i stuen? Diverse elektronik skal ofte også flyttes, hvor de ikke passer til stikkontakterne og måske må kobles til loftet. Det kan også være et hul gennem tv-bordet, der er nødvendigt. Find en kabelgennemføring hos Elektronik Lavpris.

Få plads til ledningerne

Planlægger du at flytte om i dit hjem? Har du en masse idéer til indretningen? Gode idéer er der måske mange af, men det er ikke altid, de er realistiske eller i hvert fald lige nemme at ordne. Måske er der en ledning, der ikke vil kunne nå stikkontakten i den anden ende af rummet, så du måske er nødt til at få den koblet til på loftet. Det kan være et større projekt, og måske tænker du, at det ikke kommer til at se helt så pænt ud, som du havde forestillet dig. Men det er der en løsning på, nemlig en kabelgennemføring. Den er både praktisk og beskyttende for ledningen, og så bliver hullet knap så råt at se på. 

Flere størrelser og farver

Hos Elektronik Lavpris finder du alt i elektronik til yderst fordelagtige priser, som de fleste har råd til. Mangler du cykellygter eller dekorationslys? Måske er du på udkig efter computerudstyr eller TV- og radio-tilbehør? Mulighederne er mange. Når du klikker forbi udvalget med kabelgennemføringer, bliver du mødt af et større udvalg i forskellige størrelser og farver. Få eksempelvis en kabelgennemføring med et 5 centimers hul, hvor der kan være plads til et scart stik til tv’et, som bliver dækket med en flot aluminiumscirkel. Mulighederne er mange, det er bare at kigge forbi, så du kan få styr på ledningerne.