Få hjælp til at skabe en ergonomisk korrekt arbejdsplads

jumpstory download20200527 080305 840x385 - Få hjælp til at skabe en ergonomisk korrekt arbejdsplads

Ergopartner startede tilbage i 2000 og har gennem tiden haft stort fokus på at blive Danmarks største specialfirma inden for ergonomisk optimering af kontorarbejdspladser.

Vi har allerede været forbi hundredvis af arbejdspladser, så i dag kan vi med sikkerhed i stemmen sige, at vi ved, hvad der virker, når det kommer til ergonomisk korrekte arbejdspladser.

Vi står ikke alene om at hjælpe dig

Vi kommer ud til arbejdspladser, der ønsker vores hjælp til indretning af et ergonomisk kontor til gavn for deres medarbejdere. Når vi skal indrette kontoret, finder vi frem til hvilken kontorstol, belysning og så videre, der er den optimale løsning for den enkelte arbejdsplads.

I vores arbejde ønsker vi at sætte fagligheden i højsædet. For at opnå dette samarbejder vi med fysioterapeuter, BST, jobcentre og andre fagfolk, der kan understøtte det, vi er så gode til; nemlig at skabe arbejdsglæde på de danske arbejdspladser.

Skab gode arbejdsbetingelser for dine medarbejdere

Med Ergopartner, som din samarbejdspartner, får du glæde af vores store viden omkring ergonomisk indretning. Du får den bedste løsning i forhold til at optimere arbejdspladsen, så dine medarbejdere opnår gode arbejdsbetingelser i hverdagen.

Når vi kommer ud til en kunde, tager vi altid udgangspunkt i de allerede eksisterende arbejdspladser. Ud fra dette indretter vi en ergonomisk korrekt arbejdsplads således, at den investering, der allerede er lagt ikke spildes, men optimeres. På den måde ender du ikke med at bruge unødigt med penge på optimeringen.