Få en stabil internetforbindelse på hele arbejdspladsen

compare fibre hXVVNB6Qctg unsplash 840x385 - Få en stabil internetforbindelse på hele arbejdspladsen

Har I fået installeret internet på kontoret, men efterfølgende fundet ud af, at det ikke kører optimalt alle steder i lokalerne? Ubiquiti har alt det, I har brug for, så I kan sikre jer en god og stabil trådløs internetforbindelse på hele arbejdspladsen.

 

Stabil forbindelse med Ubiquiti

Vi har alle prøvet det i eget hjem, på arbejdspladsen eller måske via WiFi på en café, hvor internetforbindelsen er ustabil, så den enten er langsom eller hopper af og på hele tiden. Det er ikke bare irriterende, det er også forstyrrende, og især på en arbejdsplads, hvor man er afhængig af en internetforbindelse. Har I et stort kontorlokale, eller har I flere lokaler på jobbet, hvor en internetforbindelse skal række ud, kan det nogle gange volde problemer. For at sikre en god forbindelse er det med at overveje at investere i produkter fra Ubiquiti. Hos Kontor Syd har de et stort udvalg af deres produkter, som kort og godt hjælper jer til en nemmere arbejdsdag helt uden internetproblemer. 

Virker på hele kontoret

Hos Kontor Syd er deres sortiment af Ubiquiti-produkter bredt. Du finder alt fra routere, access points og WiFi controllere til kabler i flere længder og selvfølgelig monteringssæt. Skal der sendes mails, opsættes hjemmesider eller andet online, så er det vigtigt med en hurtig og stabel internetforbindelse, og det sørger produkterne fra Ubiquiti for, at I får. Så uanset om I har ét stort lokale, eller om kontoret er fordelt over flere rum, så er det muligt at have en internetforbindelse, der virker, som den skal, i alle rum.