Erhvervstelefoni til selvstændige og virksomheder

christopher gower vjMgqUkS8q8 unsplash 840x385 - Erhvervstelefoni til selvstændige og virksomheder

Søger du mobiltelefoni til dig selv eller dine medarbejdere? Når du skal vælge nyt mobilabonnement eller -løsning til din virksomhed, så er det vigtigt, at du først og fremmest gør det klart, hvad dine behov er. Er der flere ansatte, der skal have det samme abonnement, er det kun dig selv, som  virksomhedsejer, der mangler et abonnement, eller søger du en helt andet løsning?

Hos Relatel skræddersyes produkterne, så alle – små såvel som mellemstore virksomheder – nemt kan tænde for kundekontakten. Har du eksempelvis behov for, at du selv eller dine medarbejdere ikke skal bekymre sig om data eller taletid, så er det bare om at gøre det klart, at det er et behov. Med ligetil og smart samtaleteknologi kan du være sikker på, at du eller dine medarbejdere aldrig misser et opkald.

Fordele ved erhvervstelefoni hos Relatel

Vigtigheden af et mobilabonnement, der fungerer upåklageligt kan ikke komme bag på ret mange. Først og fremmest handler det om, at man skal være tilgængelig i dagligdagen, både for kunder og kollegaer, men derudover så gør det også arbejdsdagen mere gnidningsfri. Har du styr på virksomhedens telefoni, er der én ting mindre, som skal tages stilling til. Kollegaer kan ringe og holde kontakt i løbet af dagen, uanset om de sidder på samme kontor eller om det er over landegrænser. Det samme kan kunderne.

Fordele er mange og nemme at forholde sig til. Du slipper eksempelvis både for binding, oprettelsesgebyr og at skulle betale for nummerflytning. Du kan også se frem til fordele som fri tale i Danmark og EU, mulighed for omstilling via hovednummer og en app, der kan bruges til iPhone og Android. Du finder mange forskellige pakkeløsninger med mobiltelefoni hos Relatel med faste lave priser – det skal være nemt at budgettere og administrere.