Er du træt af at kløve brænde i hånden?

brndeklver 22 tons 65 hk benzinmotor 800x385 - Er du træt af at kløve brænde i hånden?

En brændekløver er genial for dig, der ikke længere orker at kløve brænde med økse og håndkraft. PrimusDanmark har et stort udvalg af brændekløvere alt efter behov.

Hvis du synes, du snart har kløvet din andel brænde med håndkræft og økse, så er du ikke den eneste. De er et krævende og hårdt arbejde, og det kan føles som om, man står der i evigheder for brænde, der hurtigt bliver brugt op i løbet af en vinter. Hvis du har det sådan, så skulle du overveje at investere i en brændekløver til dine behov.

Med den får du muligheden for hurtigt og effektivt at få kløvet en stor mængde træ til brænde, så du uden problemer kan tænde op i pejsen. Hos PrimusDanmark.dk forhandler de brændekløvere i forskellige størrelser og med forskellige egenskaber. En brændekløver fås som benzindrevet, men det er også muligt at købe en eldrevet brændekløver, alt efter hvad du foretrækker.

Når du vælger brændekløver, skal du også tage stilling til, hvilket kløvetryk du vil have. Det kan være alt fra 12 til eksempelvis 26 tons. Hvis du er i tvivl om, hvilken brændekløver, der passer til dit behov, så sig til, så står PrimusDanmark klar til at hjælpe dig. Du kan både få vejledning pr. telefon eller ved at besøge dem i deres butik i Børkop.

Som en ekstra service tilbyder PrimusDanmark at klargøre din brændekløver, hvis du tilkøber det under selve produktet. Så samler de din brændekløver og fylder hydraulikolie og motorolie på. Med i prisen er også opstart og kontrol af maskinen, så du ikke selv skal stå for det. Har du allerede en brændekløver, som du mangler tilbehør til, kan du også finde tilbehør hos PrimusDanmark.