Er din virksomhed synlig online?

austin distel Imc IoZDMXc unsplash 1 840x385 - Er din virksomhed synlig online?

Hvis ikke du kan svare “ja” til det spørgsmål, så er det på tide at få gjort noget ved situationen. Hvis ikke din virksomhed er synlig, når brugerne søger efter de produkter og services, som du tilbyder, så kan de af gode grunde ikke finde og lægge deres ordre i din butik. Og så er det konkurrenten der får kløerne i kunden. Derfor er det afgørende, at du ikke bare har en hjemmeside eller webshop, men at du samtidig sørger for, at der er styr på jeres digitale tilstedeværelse overfor forbrugeren. 

Hvad er SEO?

Hvis du, som så mange andre, har hørt om udtrykket SEO, men endnu ikke stiftet bekendtskab med det selv, så kan du i det følgende blive klogere på, hvorfor det netop kan være en god idé at se nærmere på arbejdet med SEO.

SEO er kort for search engine optimization eller søgemaskineoptimering på dansk. Arbejdet med søgemaskineoptimering handler helt kort om optimeringen af et website, så det bliver synligt i Googles søgeresultater. Måden, man gør det på, kan ikke kortes ned til så simpel en sætning, men i grove træk så drejer arbejdet sig om at sørge for, at et website rangerer så højt som muligt i listerne med søgeresultater – og allerhelst i top 3 – hvilket både kræver den rette tekniske opsætning og optimering mod relevante søgeord i sidens indhold.

Søgeordene er de søgefraser, som brugerne skriver i Googles søgefelt, når de ønsker viden eller information om et produkt, en service eller noget helt tredje. Så når din målgruppe søger information på Google, så er det naturligvis et sted, du gerne vil være tilstede.

Vælg en professionel sparringspartner

Fordelene ved at lave et samarbejde med en professionel SEO-ekspert, der er specialist på området, er mange. Først og fremmest så handler det om, at SEO-optimering ikke er en engangsindsats, nej det er i stedet en kontinuerlig proces, som kræver meget tid og ressourcer. Det er de færreste virksomhedsejere og medarbejdere, der har tid til det. Derudover så kan søgemaskineoptimering være en omfattende opgave, hvis ikke man har de rette redskaber, erfaring og ekspertise. Vil du have det gjort rigtigt og gjort godt, så vælg en samarbejdspartner, der både kan rådgive dig i digital marketing-spørgsmål og løse de udfordringer, der kan opstå i optimeringen af dit site.