Disse firmagaver med logo bør du altid have klar i din virksomhed

Firmagaver med logo kan bruges til mange forskellige anledninger. Det er derfor altid en god idé at have et lille lager af firmagaver med logo liggende et sted i din virksomhed. Der kan nemlig pludselig dukke en anledning op, hvor du skal bruge sådan en gave her og nu. Men hvilke firmagaver med logo bør du have, så du altid er klar til at give en gave?

Krus og kopper med logo 

På dit lager med firmagaver kan du eventuelt have krus og kopper med dit firmas logo. Det er en god gave, som alle kan bruge. Derudover vil modtageren af koppen blive mindet om dit firma hver gang, de eksempelvis drikker te, kaffe eller lignende. 

Det kan betyde, at det er dig, som personen kontakter næste gang, der er brug for dine ydelser. Er du eksempelvis håndværker, kan det være perfekt at give sådan en gave til tidligere kunder eller lignende. 

Kuglepenne med dit firmas logo og kontaktinformationer

Kuglepenne med dit logo og dine kontaktinformationer er en velegnet gave til en kunde eller en samarbejdspartner. Du kan eksempelvis give en kuglepen, når du har underskrevet en kontrakt. En kuglepen er noget, som modtageren kan bruge dagligt. Dette er et stort plus for dig og din virksomhed i forhold til markedsføring.

Flotte vaser med dit logo indgraveret

Skal du til en medarbejders eller en kundes jubilæum, en rund fødselsdag eller en anden begivenhed, der kræver en lidt anderledes gave? Så er det godt at have en vase med dit logo lige ved hånden. Mange kommer typisk med vin eller blomster, så du vil skille dig ud på en positiv måde med denne gave.