Derfor bør du få et guldnummer til din virksomhed

luis villasmil 4V8uMZx8FYA unsplash 840x385 - Derfor bør du få et guldnummer til din virksomhed

Har du lige startet en virksomhed, og skal du til at vælge et telefonnummer? Der er mange ting at se til i opstarten af en virksomhed. Du vælger måske det første telefonnummer, du ser. For hvor stor en betydning kan et telefonnummer have? Rent faktisk har et telefonnummer en afgørende betydning for din virksomhed. Her kan det være en fordel med det, der kaldes for et guldnummer.

Hvad er et guldnummer?

Et guldnummer er et nemt telefonnummer, du vil kunne genkende og huske med det samme. Hvis du eksempelvis bliver spurgt om L’EASYS telefonnummer, er der stor chance for, at du kender det uanset, om du har benyttet dig af deres service eller ej. Det er nemlig blot 88 88 88 88.

Fordele ved et guldnummer

Der er mange fordele ved at vælge et guldnummer til din virksomhed. Udover at det er nemt at huske, så får du også følgende fordele:

  • Dit telefonnummer vil huskes bedre end dine konkurrenters
  • Du prioriterer kundeservice og brugervenlighed
  • Bliver nemmere for dine kunder at henvende sig til din virksomhed
  • Mulighed for at få flere kunder

Som du kan se, er der mange gode grunde til at vælge et guldnummer fremfor et andet telefonnummer. Det vil være meget nemmere for dine kunder (samt for potentielle kunder) at huske på 88 88 88 88 end eksempelvis 59 04 22 67. Der er nemlig ingen sammenhæng i dette telefonnummer, hvilket gør det langt sværere at huske for dine kunder. Få et guldnummer her.