De største Tech Trends i 2020

De-største-Tech-Trends-i-2020

2020 bliver et stort år for tech-industrien og -markedet indtil videre. De fleste innovationer skaber nye bølger i mange industrier og services. Det er svært at tro, at verden ikke skulle blive ved med at bevæge sig fremad med tech, som om vi ikke var gået ind i den moderne verden for nogle år siden.

De fleste tech trends er centreret om virksomheder, sikkerhed, smartgadgets samt kørsel i år. Så her er de største teknologiske trends, du er nødt til at holde øje med.

Selvkørende

De største Tech Trends i 2020 Selvkørende - De største Tech Trends i 2020

For nogle år siden var verden vidne til en bil, der kørte sig selv, takket være Tesla. Men, tro det eller lad være, den første selvkørende bil nogensinde kom frem i 1980’erne.

Det var et projekt, der blev finansieret af USA’s Defense Advanced Research Projects Agency fra1984 og Mercedes-Benz og Bundeswehr University Munich’s EUREKA Prometheus Project i 1987.

Men når alt kommer til alt, så var det Tesla og Elon Musk, der introducerede verden for den første rigtige selvkørende bil. Selvom Musk vidste, der var plads til masser af forbedringer.

Virksomheden arbejder på at forbedre alt omkring Tesla og designe den til at køre med mindre selvkørsel fra førerens side. Bremsning og vognbaneskift er primær fokus i konceptet med den selvkørende bil.

Forebyggende enheder til sundhedspleje

De største Tech Trends i 2020 Forebyggende enheder til sundhedspleje - De største Tech Trends i 2020

Teknologi har hjulpet sundhedsindustrien i dens mission om at hjælpe folk med at blive mere opmærksomme på helbredet. De har gjort dette medtransportable enheder som smarture, der kan monitorere en persons helbred, men disse produkter var ikke så gennemarbejdede.

Det er det, tech-industrien bestræber sig på at opnå i 2020 og i de kommende år. En masse tech-virksomheder håber på at forbedre de mange funktioner i disse produkter til at forudsige og notere helbredsproblemer. I fremtiden ønsker de, at produkterne præcist kan fastslå symptomer.

Det bliver en hård vej i forhold til, at det arbejde, der ligger foran dem, vil kræve en masse forskning, indsamling af data og samkørsel. Der er også snak om at forbedre datadrevne services som udskrivning af medicin til patienter og at kunne holde styr på deres sundhedsoplysninger.

Computerens visioner

De største Tech Trends i 2020 Computerens visioner - De største Tech Trends i 2020

Smartphones er kommet langt i deres udvikling, vision og features. Vi refererer til funktioner, der tillader enhederne at genkende mennesker, genstande og steder ud fra visuelle billeder. Det er derfor mennesker nu kan låse deres telefoner op med deres fingre og ansigter.

En computer har ikke disse funktioner, medmindre den har tilknyttet en eller anden form for sensorteknologi. Der er fortsat ikke specifikke aspekter, der bliver tacklet med dette.

Der sker så meget lige nu i teknologiens verden. Noget af det lyder for godt til at være sandt, men det troede vi også for fem år siden, for ti år siden og så videre. Med alt det, der sker, er det svært at følge med i det hele. Med iBill’s hjælp vil det overhovedet ikke være svært.