Arbejdsskadeerstatning som selvstændig erhvervsdrivende

hunters race MYbhN8KaaEc unsplash 840x385 - Arbejdsskadeerstatning som selvstændig erhvervsdrivende

En arbejdsskadeerstatning er noget de fleste kun forbinder med lønmodtagere. Men selvstændige erhvervsdrivende kan også komme til skade. I den forbindelse er der ligeledes en mulighed for at have retten til arbejdsskadeerstatning i henhold til Arbejdsskadesikringsloven.

Hvornår kan jeg få en arbejdsskadeerstatning?

En arbejdsskadeerstatning er for dig, som har været udsat for en arbejdsskade, der er relateret til dit arbejde. Det er en arbejdsskade, så snart den er opstået på din arbejdsplads eller på grund af dit arbejde.

En arbejdsskade kan komme i forbindelse med en ulykke på arbejdspladsen. Det kan eksempelvis være en faldulykke, fordi du arbejder oppe i højderne.

Men en arbejdsskade kan også være en skade, der er opstået over en lang periode. Det kan for eksempel være, at du får svære rygproblemer, fordi du har været nødt til at arbejde i en uhensigtsmæssig stilling.

Få en advokat ind over din sag

Når du skal i gang med at få en arbejdsskadeerstatning, er det vigtigt, at du får en advokat, der er ekspert på området, ind over din sag. Det er det, fordi der findes så mange love og paragraffer på området, at det ikke er noget en menigmand har et overblik over eller forstand på.

En advokat, der er ekspert i arbejdsskadeerstatning, har haft et hav af sager og kan derfor hjælpe dig på den bedst mulige måde med din sag. Advokaten sørger for, at sagen bliver anmeldt korrekt, styrer al kommunikation, sørger for frister bliver overholdt samt, at du får det bedste erstatningsudbytte.