Arbejder dine medarbejdere for længe i samme position?

xps dpbXgTh0Lac unsplash 840x385 - Arbejder dine medarbejdere for længe i samme position?

Flere og flere danske arbejdspladser oplever, at deres medarbejdere med tiden får belastningsskader i muskler og sener, hvis de arbejder længe i de samme positioner. Dette kan undgås med en rollermouse, der gør det muligt at arbejde i forskellige positioner.

Minimerer belastningen

En rollermouse kan hjælpe dine medarbejdere til at mindske risikoen for belastningsskader. Ofte sidder personer, der arbejder på kontor, i de samme positioner, hvor det er de samme muskler og sener, der bruges hver eneste dag. Det kan ske, når man bruger musen med den samme hånd og tastaturet med den anden. På den måde er det de samme positioner og bevægelser, der er i spil hver dag, og det kan med tiden resultere i belastningsskader. Er det helt grelt, kan det endda betyde sygemelding, så det er med at forebygge og stoppe den kommende smerte. Til det kan en rollermouse være behjælpelig. Den giver dig nemlig muligheden for at bruge begge hænder til både at betjene mus og tastatur, så du nemt og ofte kan skifte position.

Hav udstyret i orden

Hos Kontor Syd har de stor erfaring med vejledning og salg af kontorudstyr. De ved præcis, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr, og hvor vigtig en arbejdsposition kan være for arbejdsglæden og komforten. De har et stort sortiment inden for stort set alt til kontoret, og så står altid klar til at vejle og rådgive i, hvad der vil give dine medarbejdere de bedst mulige arbejdsforhold. Se det store og alsidige udvalg på kontorsyd.dk