Vigtigheden af gode arbejdssko

pexels karolina grabowska 4498570 1 840x385 - Vigtigheden af gode arbejdssko

På en arbejdsplads er et godt arbejdsmiljø afgørende for, at man trives godt. Derudover er det også vigtigt at have det helt rigtige udstyr, som er nødvendigt for, at man føler sig godt klædt på til jobbet. Dette kan blandt andet være udstyr som det helt rigtige par sko. Sko som man kan holde ud at have på en hel dag, uden at man får ondt i fødderne.

 

Mange års erfaring med arbejdsudstyr

Hos Timetex har de mange års erfaring med erhvervsbeklædning, undertøj og profiltøj til virksomheder. Firmaet har siden 1922 designet og produceret udstyr til virksomheder som blandt andet til forsvaret og til sygehusene. De ved derfor om nogen, hvor vigtigt det er med det rigtige arbejdsudstyr.

 

Arbejds- og sundhedssko til erhvervsbrug

Arbejdssko er sko, der bruges i arbejdssituationer, hvor der ikke er behov for sikkerhed, men hvor de ansatte har behov for at bruge et par sko, som de ikke bruger til privatbrug. Det kan for eksempel være, hvis man arbejder i et job, hvor man står og går meget i løbet af en dag. Så er et par sundhedssko den helt perfekte løsning. Sundhedssko er ergonomiske og komfortable sko, der sørger for, at dine fødder ikke tager skade.

 

Arbejdssko benyttes i mange forskellige brancher. Du kan her se et udpluk af nogle af de fag, der benytter sig af specielle sko på jobbet:

  • Sundhedspersonale som læger, sygeplejersker osv.
  • Håndværkere
  • Kokke, tjenere og øvrigt køkkenpersonale
  • Rengøringspersonale

Det er vigtigt at tage højde for, hvad man skal bruge sine arbejdssko til, da der er forskellige krav til skoene afhængigt af, hvilken branche der er tale om.