En Ronson lighter klæder din cigar

mini varaflame matt black - En Ronson lighter klæder din cigar

En rigtig cigar kalder på en ordentlig lighter. Find et stort udvalg af både citarer men også Ronson lightere hos havnens-vin.dk.

Hvis du er rigtig cigarryger, så har du sikkert også en holdning til din lighter. For cigarrygning går hånd i hånd med nogle helt særlige lightere. Cigarrygning er en mere eksklusiv form for rygning, og her må lighteren også følge med. Det dur ikke med en femkroners rød lighter fra supermarkedet.

Hos Havnens Vin og Tobakshus finder du et stort udvalg af cigarer, men de har også et udvalg af lightere fra Ronson. En Ronson lighter har et eksklusivt look, og er ikonisk, når det kommer til lightere, hvorfor prisen også er derefter.

Havnens Vin & Tobakshus har et meget flot og inspirerende vin-, øl-, tobaks- og delikatesseudvalg, som du både kan se i deres fine fysiske butik i Vejle, hvor de har et af Vejles største og bedste udvalg af cigarer, men du kan også se det store udvalg af produkter på deres hjemmeside havnens-vin.dk. De har blandt andet specialiseret sig i piber. De er eksperter på området og kan derfor tilbyde kompetent og professionel vejledning, smilende betjening og et enormt udvalg inden for alle produktområder.

På hjemmesiden finder du både Ronson lightere i sort og sølv og med enten sølv- eller gulddetaljer på. Du kan også finde et fint etui og sten til lighterne. Bestil din lighter i dag, og du kan forvente at få den leveret 1-3 dage efter.