Omos Businessblog - Omos

Teknologi lettede livet for millioner af mennesker verden over. Det er vildt bare at tænke på, hvordan verden er nået hertil, hvor nærmest alt vi gør, gøres med teknologi.

Den største tech-nørd derude er en mand ved navn Mads L. Nielsen. Det er ham, der startede iBill, der nu er et af de største techmagasiner i Danmark.

Businessblog

Tilbage I 2004 arbejdede Nielsen som administrativ supportservicedirektør i et middelstort firma i Svendborg. Han har ikke gennemført en uddannelse indenfor teknologi. Han har gennemført en uddannelse indenfor business administration, men han har været vild med teknologi, siden han var helt ung.

At lære alt om teknologi, gadgets og internettet er en passion for ham. Med begrænsede midler tilbage i starten af 1980’erne deltog han i tech-seminarer og -sammenkomster over hele Danmark.

Det var der, han besluttede sig for at skrive om alt det, han ved om branchen og dens mange elementer. Nielsen har skrevet om Apples første år. Han har også skrevet om de største milesten indenfor computerspilindustrien.

At blogge fandtes ikke den gang, og da ideen opstod i slutningen af 1990’erne, så Nielsen en mulighed. Han integrerede alt det, han skrev, til en blog, han selv udviklede. Han var selvlært, hvilket var noget sværere den gang.

Hans blog genererede hurtigt et publikum over hele Danmark. I starten af 00’erne tog han kurser, der fokuserede på moderne teknologi og webudvikling. Derefter besluttede han sig i 2008 til at forfølge en karriere i IT-industrien, men uden succes, så han vendte sig mod business administration.

I 2014, da han ikke kunne lade sin tech-blog ligge, relancerede han sin blog og med alt det, han har af viden, gjorde han den til en forretning som et af Danmarks bedste tech-magasiner.