2 store udfordringer ved internettet

2-store-udfordringer-ved-internettet

Internettet har gjort meget til at forbedre vores liv. Det hjælper os med at kommunikere bedre og hurtigere. At gøre forretninger er lettere, og services er mere tilgængelige for millioner af mennesker.

Uddannelse har også fået noget mere kant med lærings- og forskningsfordele gennem internettet. Listen kunne fortsætte på hundredvis af sider endnu.

Men vi kan ikke nægte, at der stadig er udfordringer omkring internettet, der kan og vil have negativ indflydelse på millioner af liv. Det er derfor, du skal være opmærksom på disse udfordringer og holde øje med dem alle.

Sikkerheds- og privatlivsproblemer med IoT (Internet of Things)

2 store udfordringer ved internettet Sikkerheds og privatlivsproblemer med IoT Internet of Things - 2 store udfordringer ved internettet

IoT har gjort en masse ting lettere. Har du hørt om begrebet smarthjem? Et smarthjem har et IoT-system, der giver ejeren mulighed for at kontrollere bestemte ting, maskineri, teknologi og andet i hjemmet gennem internettet.

Alt de har brug for er en fjernbetjening, som for det meste er deres smartphone, og så kan de nemt slukke for lyset i køkkenet, hvis de har glemt det. Dog er disse indgange også en indgang for dem, der har onde hensigter, og vi mener ikke bare dem, der driller eller laver drengestreger. Vi taler om kriminelle handlinger.

Hackere og cyberkriminelle med viden, evner, teknologi og ressourcer kan få adgang til al information gennem forskellige indgange. Det største problem er, at disse onde mennesker går efter stor infrastruktur som elnettet, kemifabrikker, store virksomheder mm.

Internetafhængighed

2 store udfordringer ved internettet Internetafhængighed - 2 store udfordringer ved internettet

Internetafhængighed er et issue, og den kan medføre mange dårlige forhold såsom dårligt helbred, social isolation, manglende evne til at styre dine problemer og meget mere. Derfor er det vigtigt at holde øje med dine aktiviteter med og på internettet.

Det er også vigtigt at holde øje med de unge, når de er på nettet. Vær ansvarlig både online og offline.

Begge disse problemer anses som en trussel verden over, og hvis de ikke undgås, kan det medføre store skader ikke kun for vores liv online, men også i det virkelige liv.