Vil du gerne holde op med at ryge?

pexels skyler ewing 4598193 840x385 - Vil du gerne holde op med at ryge?

Hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af Ecigaretter og tilbehør, hvis du overvejer at lægge tobakscigaretterne på hylden. Det smarte ved cigaretterne er nemlig, at de kan bruges som et effektivt redskab i kampen mod at blive røgfri. Særligt fordi du har den smarte mulighed for selv at kunne styre indholdet i cigaretten, blandt andet også indholdet af nikotin.

 

Men hvad er en e-cigaret og hvad består den af?

En e-cigaret fungerer næsten på samme måde, som de almindelige kendte cigaretter der indeholder tobak og nikotin. Den store forskel er bare, at du kan dampe med forskellige smag og duft, modsat en almindelig cigaret. Er du vant til at ryge cigaretter, så er du også vant til at alting lugter af røg, når du ryger. Men modsat e-cigaretterne så behøver alting slet ikke at lugte af cigaretrøg længere, for e-cigaretterne findes i mange smagsvarianter, lige fra søde frugter til kage og menthol.

 

Hvad er forskellen på en almindelig cigaret og en e-cigaret?

En e-cigaret tænder du ved hjælp af en tænd og sluk knap, som du finder på e-cigarettens hylster. Når du tænder cigaretten, vil brænderen der sidder inde i din e-cigaret varme din e-væske op, som nu omdannes til damp. Dampen fra e-cigaretten kan bestå af forskellig sma, lige fra jordbær og blåbær til tobak og mentol.

Bruger du din e-cigaret til at blive røgfri, så er der den smarte mulighed, at du selv kan styre, om du vil dampe med eller uden nikotin.