Vigtige facts om moderne e-commerce

Vigtige-facts-om-moderne-e-commerce

Nu om dage er e-Commerce eller onlinekøb og -salg af produkter mere end bare en trend, det er en livsstil for millioner af mennesker verden over. Du har sikkert allerede købt noget på internettet eller måske solgt noget.

Så her er der fantastiske facts om E-commerce du har brug for at kende.

Salgstallene stiger og stiger

Vigtige facts om moderne e commerce Salgstallene stiger og stiger - Vigtige facts om moderne e-commerce

Hvad tror du de samlede salgstal er for E-commerce på verdensplan? Millioner? Milliarder? Trillioner? Det er trillioner. Tilbage i 2014 var salget på 1,4 trillioner og i 2021 forventes det at eksplodere til 4.5 trillioner.

Med onlineshopping som en af de mest populære onlineaktiviteter er der ikke tvivl om, at salgstallene fortsætter op ad kurven. Der er ingen indikationer på, at disse tal vil falde.

Alle bliver grønnere

Vigtige facts om moderne e commerce Alle bliver grønnere - Vigtige facts om moderne e-commerce

Nu om dage har miljømæssige faktorer og problemer indflydelse på millioner af forbrugere over hele jorden. De fleste tænker grønnere og sikrer, at deres handler og køb tager hensyn til miljøet eller i hvert fald ikke forværrer det.

Flere og flere miljørigtige produkter lavet af genbrugsmaterialer rammer onlinemarkedet. Denne udvikling skaber bæredygtig praksis over hele verden.

Mobil Shopping er det nye sort

Vigtige facts om moderne e commerce Mobil Shopping er det nye sort - Vigtige facts om moderne e-commerce

Før i tiden handlede de fleste online på deres computer. Nu om dage er smartphonen det nye sort, når det kommer til at shoppe eller handle online. Rigtig mange mennesker bruger en masse tid på at kigge på varer via forskellige apps.

De fleste onlineforretninger nu om dage er integreret med telefoner, og der kan downloades en app. Med den kan folk shoppe online, når de vil, og hvor de vil. Så længe de selvfølgelig har internetadgang.

Der sker uendeligt meget i e-Commerce branchen, og meget mere er på vej.