Tag på firmatur og bliv rystet godt sammen

forside1 c864dd51 840x385 - Tag på firmatur og bliv rystet godt sammen

Et godt og sundt arbejdsmiljø er altafgørende for, at en arbejdsplads er god og motiverende. Derfor er det også vigtigt at gøre noget sammen, der ikke har med arbejdet at gøre.

Det er rigtigt vigtigt, at man som kollegaer har andet at tale om end blot arbejde. Man behøver ikke at have personlige relationer, men hvis man er tryg i hinandens selskab, så vil man også ofte yde bedre, fordi man er tryg og godt tilpas. Derfor er det vigtigt at lave noget sammen som arbejdsplads, så man har andre referencerammer og andet tilfælles med sine kollegaer end blot arbejdspladsen. Et godt arbejdsmiljø kan ganske enkelt ses på effektivitet, motivation og output.

Derfor kan det være en rigtig god idé at gøre noget sammen som kollegaer, der ikke foregår på selve arbejdspladsen og i de vante rammer. Det handler om at tage på tur sammen, hvor man kan lære hinanden at kende på nye måder. Havreholm Klatrepark er et rigtig godt sted at starte. De har de perfekte rammer til en dejlig firmatur, hvor I kan få prøvet grænser af og være sammen på helt nye måder.

De har en masse fede klatrebaner på flere niveauer, der gør, at alle i medarbejdergruppen bliver udfordret fysisk og mentalt, og når I sammen gennemfører banerne, vil det styrke jeres sammenhold og relationer. De psykiske grænser bliver afprøvet hos deltagerne, så der er i den grad behov for hjælp og støtte fra hinanden. Læs meget mere om firmaarrangement i Nordsjælland.