Skumpistoler, som børn elsker, og som er helt ufarlige

80928 nerf n strike elite firestrike blaster full 580x385 - Skumpistoler, som børn elsker, og som er helt ufarlige

Der er ikke noget bedre end leg, der involverer konkurrence på den ene eller anden måde. Enhver dreng vil elske Nerf legetøjsvåben, hvor de kan skyde deres venner med små pistoler, uden det gør ondt.

Vi kender alle vandpistolerne. De er vildt sjove, de har et element af konkurrence over sig, og så er der ikke noget sjovere end at se sine venner blive overrasket over, at man rammer plet med en ordentlig stråle vand, der gør dem plask våde.

Men vandkrig kan også være noget bøvl for forældrene, for det kræver tøjskift, efterfølgende vinduespudsning og et stort tørrestativ. Her er Nerf legetøjsvåben et genialt alternativ. Det er nemlig geværer og pistoler, der skyder med skumpile. Der er masser af fede modeller at vælge i mellem. Du kan lave blitz-angreb, hvor du bombarderer dine venner med skumpile med rotofury-modellen, eller du kan nøjes med enkelte præcisionsskud, hvis du vælger Thunderbow-modellen. Det er helt ufarligt, det gør ikke ondt at blive skudt, og du slipper for vandsvineriet.

Legeland.dk er dit legetøjsunivers på nettet, og de har været på markedet inden for legetøj og hobby siden 1979, hvorfor de ved præcis, hvad der hitter blandt børn og barnlige sjæle gennem 40 år. De har over 7500 varer på legeret, og når du besøger deres butik online, kan du søge efter legetøj i kategorier, så du slipper for at blive rundtosset, når du skal finde rundt i det store udvalg. Find det store udvalg af nerf guns på legeland.dk.