Skal du i gang med en virksomhedsoverdragelse?

hunters race MYbhN8KaaEc unsplash 840x385 - Skal du i gang med en virksomhedsoverdragelse?

Det er en stor ting at overdrage en virksomhed, du måske selv har skabt i tidernes morgen. Der kan være mange gode grunde til, at din virksomhed skal lægges i hænderne på andre.

Måske har du fået tilbudt en god pris for din virksomhed, eller måske vil du gerne pensioneres. Det kan ligeledes være, at du har en helt tredje grund til, at det er nødvendigt, at du trækker dig ud af virksomheden.

Skal du til at overtage en andens virksomhed, er det absolut også en stor ting. Der er nemlig lige så mange faktorer, der skal være på plads, som hvis det var den anden vej rundt.

Men hvis du skal i gang med denne proces, er det altid en god idé at sørge for at have en advokat til virksomhedsoverdragelse lige ved hånden. Det kan hjælpe dig undervejs i hele processen.

Dette kan du få hjælp til, når en virksomhed overdrages

Der er en hel del, du skal have styr på ved en virksomhedsoverdragelse. Det kan være en mere eller mindre kompliceret sag alt efter omfanget af overdragelsen. Dog vil der altid være en del juridiske aspekter, der skal være fokus på ved en virksomhedsoverdragelse.

Du kan blandt andet få hjælp til følgende af en advokat, der har forstand på virksomhedsoverdragelse:

  • Virksomhedsoverdragelse i praksis: Køb eller salg af en hel virksomhed, en delvis overdragelse til kapitalfonde eller lignende.
  • Omstrukturering i virksomheden: Få de bedste rammer for en omstrukturering i virksomheden i forhold til ejerforhold, kapital eller aktiver.