Sidder du godt nok på din kontorstol?

office arbejde med laptop 15076811 high 840x385 - Sidder du godt nok på din kontorstol?

De fleste sidder mere på en kontorstol end ved et spisebord. Derfor er det altafgørende med en god kontorstol, og du kan finde et stort udvalg hos kontorlige.nu.

Hvis du har et almindeligt 8-16-job på en kontor, eller noget, der ligner, så kender du helt sikkert problematikken. Du sidder på en kontorstol i 37 timer i løbet af en arbejdsuge, hvilket gør det til et af de steder, du tilbringer allerlængst tid udover i din seng. Derfor er det enormt essentielt, at du er bevidst om vigtigheden af en god kontorstol. Og her menes der ikke blot en stol, som er god at sidde i. Den skal være indrettet helt korrekt efter bestemte ergonomisk korrekte metoder, sådan at du ikke spænder eller overkompenserer i dine muskler. Der er nemlig enormt mange mennesker, der døjer med skulder, nakke- og rygsmerter, fordi de sidder ned ved et skrivebord for mange timer ad gangen.

Generelt er en siddende stilling ikke god i alt for lang tid ad gangen, det er meget vigtigt med variation, så man ikke opnår muskelspændinger. Men når det at sidde ned er et vilkår, så handler det om at vælge den bedste kontorstol, du kan finde.

Herman Miller er et anerkendt brand inden for kontorstole. Deres stole er produceret ud fra korrekte ergonomiske positioner, de indeholder lændestøtte, de er justerbare på flere forskellige måder og har posturefit. Det er alt sammen med til, at du kan sidde præcis som det passer dig og din krop bedst. Find kontorstole fra Herman Miller her.