Sådan kommer du af med dine åreknuder

pexels italo melo 1786255 840x385 - Sådan kommer du af med dine åreknuder

Hvis du lider af åreknuder, der er ubehagelige på grund af fysiske smerter eller udseendet, er det værd at overveje at få dem fjernet. I dag kan du få dine åreknuder fjernet med hjælp fra moderne åreknudebehandlinger, der er langt mere skånsomme end tidligere behandlinger.

Hvad er åreknuder?

Åreknuder er lange og tykke blodårer (vener), der i de fleste tilfælde tydeligt kan ses under huden. I og med at veneknapperne ikke fungerer optimalt, bliver blodet ikke transporteret, som det skal.

Hvis åreknuder ikke bliver behandlet med en åreknude behandling, kan de medføre diverse komplikationer og gener. Det kan være alt lige fra hævede ben til smerter, dybe blodpropper eller noget helt andet. Derfor kan det være en fordel for mange at få åreknuderne fjernet.

Sådan fungerer en åreknudebehandling

Der findes flere forskellige åreknudebehandlinger. Mange behandlinger kombineres, da det ofte giver det pæneste resultat. Du kan eksempelvis få behandlet dine åreknuder med hjælp fra laser, biologisk superlim, radiofrekvens eller skum.

Alle behandlinger er skånsomme og effektive og kan hjælpe dig med at komme af med åreknuder. Behandlingerne tager typisk ikke mere end en enkelt time og kræver ikke, at du sygemelder dig fra dit arbejde. Det er et stort plus, da du herved ikke skal tænke eller bekymre dig om dette.

Er åreknuder farlige?

I størstedelen af tilfældene er åreknuder ikke farlige. Men da de kan medføre ubehag og gener, er der mange, der meget gerne vil have dem fjernet. Udover at du kan komme af med eventuelle gener, så ønsker en del også at få dem fjernet, fordi de er kede af udseendet.