Hvordan kan Microsoft Teams hjælpe min virksomhed?

pexels anna shvets 3727464 840x385 - Hvordan kan Microsoft Teams hjælpe min virksomhed?

Da Microsoft Teams blev lanceret og føjet til Office 365-pakken, blev mange overraskede. Nogle undrede sig over, hvorfor deres virksomheder skulle benytte sig af en anden kommunikations- og samarbejdsplatform, da der allerede fandtes flere.

 

Der er dog nogle helt specielle fordele ved Microsoft Teams. Teams forbinder nemlig alle de bedste dele af Office 365-pakken samlet på en platform. Herved kan dig og dine medarbejdere nemt kommunikere, samarbejde og opdatere alle på holdet når som helst og hvor som helst.

 

Hvad er formålet med Microsoft Teams?

 

Formålet med Microsoft Teams er at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med nemt at kommunikere og samarbejde. Det er et værktøj, der er designet til, at virksomheder og medarbejdere kan undgå problemer i form af fejlkommunikation, forsinkelser og meget mere. På grund af alle de funktioner og værktøjer platformen indeholder, er det muligt for medarbejdere at arbejde mere effektivitet.

 

Hvorfor arbejde med Microsoft Teams?

 

Har du flere medarbejdere i din virksomhed, som er tildelt forskellige opgaver? Så er dette allerede en god grund til at bruge Microsoft Teams. Det er nemlig et værktøj, der er lavet til at arbejde smartere samt fremme samarbejde og kommunikation. Eksempelvis er det muligt at have en chat-samtale, et telefonopkald eller en videokonference med helt op til 250 deltagere.

 

Det er ligeledes muligt at integrere Teams med andre værktøjer, som dig og dine medarbejdere bruger. Herefter kan det tilpasses i henhold til din virksomheds behov og arbejdsstil.

 

Derudover er Microsoft Teams 100 % cloudbaseret. Det gør, at alle brugeres mobilitet sikres samtidig med, at platformen altid er opdateret.