Få skræddersyet inventar til din tøjbutik

green potted plant near fitting room 3965551 840x385 - Få skræddersyet inventar til din tøjbutik

Mangler du hjælp til at få gjort din nye tøjbutik klar til kunder, eller trænger den nuværende til en kærlig hånd? Inventar til tøjbutik finder du hos Inventa. De hjælper dig med at få idéer til virkelighed, så du står færdig med den tøjbutik, der passer præcis til både dig og dine kunder.

Tæt dialog

Næsten 70 års erfaring har gjort Inventa til én af Danmarks førende indenfor inventar henvendt til diverse butikker, kontorer og hoteller. Når du kontakter Inventa, er du ikke bare én i flokken, for medarbejderne tager sig tid til dig, så du kan fremlægge dine idéer, behov og krav. Hele samarbejdet foregår i tæt dialog, så både forventninger og virkelighed kommer til at stemme overens. Inventa udviklinger designløsninger, som passer til din butik, så indretningen kommer til at fungere for dig og dine kollegaer, og i særdeleshed også for dine kunder.

Med fra start til slut

Uanset om du har en lille eller en stor tøjbutik, så står Inventa klar til at hjælpe, og det gælder også, hvis der er tale om flere butikker. Efter dialog i starten bliver du præsenteret design- og indretningsforslag i 3D, så du nemt kan forestille dig det endelige resultat. Inventa har flere kompetencer, så du kan få hjælp til alt lige fra design og indretning til produktion, entreprise og montage. Så i stedet for at du skal kontakte forskellige virksomheder til de forskellige opgaver, så klarer Inventa det hele med sine kompetente fagfolk, der sætter en ære i godt håndværk og design.